Bekijk in mobiele weergave of op een groter scherm.

 

Informatie

Deze banquetingsite is opgesplitst in vijf services: ontbijt, vergaderen, gebaksservice, lunchen en borrel. Voor deze services hebben we zowel in het standaard als in het luxe assortiment volop keuze om aan uw wensen te voldoen.

Wij bieden producten aan van hoge kwaliteit. Om deze reden kiezen we ook vaak voor een biologisch alternatief. Ook brengen we zoveel mogelijk andere duurzame elementen aan in onze producten, zodat u – als u dat wenst – hieruit een keuze kunt maken.

Daarnaast heeft Eurest ervoor gekozen om geen vis uit de rode categorie (‘liever niet’) van de VISwijzer, een initiatief van Stichting Noordzee en het Wereld Natuur Fonds, te gebruiken in onze producten. Deze keuze is onderdeel van het beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen van Compass Group Nederland. Bij het samenstellen van ons assortiment hebben wij de uitgangspunten uit dit beleid meegenomen. Voor meer informatie over ons MVO-beleid ‘Doen & Laten’ kunt u terecht op onze website  www.eurest.nl.

Services op maat

Deze banquetingsite bevat de meest gevraagde en meest voorkomende banqueting-mogelijkheden. Maar voor speciale wensen is bij Eurest uiteraard ook plaats. Wij adviseren u graag in uw keuze voor de samenstelling van menu’s en gerechten, assortimenten bij recepties, sfeerdecoraties, etc.

De services op deze site kunt u direct bestellen en reserveren. Voor services op maat kunt u een offerte opvragen of contact opnemen met onze cateringmanager via nl1518@compass-group.nl .

Hoe te bestellen?

Klik op een product onder bestel direct waardoor je direct kunt inloggen met je gebruikersnaam. Als dit de eerste keer is dat u inlogt op de nieuwe bestelsite kunt u het beste een nieuw wachtwoord aanvragen, dan werkt de bestelsite het beste. Eenmaal ingelogd vindt u aan de linker kant onze producten en in het midden kunt u de aantallen selecteren. Aan de rechterkant kunt u maatwerk aanvragen.

Meerdere leveringen op één dag?

Klik een product aan, hierna verschijnt aan de rechter kant het kopje dagprogramma. Klik hierop en vervolg uw bestelling zoals gewend.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Uw bestelling wordt afgeleverd tussen 15 minuten voor aflevertijd en de aflevertijd. Ophalen doen wij na de eindtijd.

Wat wordt er meegeleverd?

Wij leveren uw bestelling compleet met glaswerk, servies, servetten en andere benodigheden. Indien er spullen ontbreken bij het ophalen dan brengen wij dit in rekening.

 
Eat good

Welkom

Beste bezoeker,

Inmiddels zijn wij een aantal maanden actief binnen AHTC. Vanaf heden bieden wij ook de mogelijkheid om via deze website banqueting te bestellen. Interesse? Stuur dan snel een e-mail naar nl1518@compass-group.nl .

Met vriendelijke groet,

Eurest Catering Team

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
AHTCE-mail: NL1518@compass-group.nl