Bekijk in mobiele weergave of op een groter scherm.

 

Spelregels

Om een verzorging op het gewenste serviceniveau te garanderen, hanteren wij de volgende reserveringstermijnen:

Ontbijt
twee werkdagen

Vergaderen
twee werkdagen

Gebaksservice
één werkdag vooraf voor 10:00

Lunchen
drie werkdagen

Borrel
vijf werkdagen

Maatwerk
vijf werkdagen

Voor het annuleren van bestellingen geldt een termijn van 48 uur. Een annulering is pas definitief nadat u de bevestiging heeft ontvangen.

Voor services voor 8:00 en vanaf 16.00 uur zijn wij genoodzaakt extra personeelsuren in te zetten. Services binnen deze tijd leveren wij kosteloos binnen AHTC, Paasheuvel 25 te Amsterdam bij bestellingen vanaf 5 personen.

Als cateraar weten wij als geen ander dat services regelmatig op ad-hoc basis gewenst zijn. We doen altijd ons uiterste best de reservering geheel in overeenstemming met uw wensen uit te voeren.

Bij het samenstellen van de foodproducten op onze website zijn wij, voor wat betreft het serviceniveau, uitgegaan van een hoge mate van zelfbediening. Mocht een ander serviceniveau gewenst zijn, dan kunt u contact opnemen met de cateringmanager op locatie.

Mocht u verder nog vragen hebben over Eurest of onze services of een bestelling willen plaatsen, kunt u altijd contact opnemen met ons. Bestellingen uitsluitend via de banquetingbestelsite.

Voor inloggegevens van de banquetingbestelsite kunt u contact opnemen met ons per mail.

nl1518@compass-group.nl

PRIJZEN

Prijzen zijn altijd per persoon, tenzij anders aangegeven. Prijswijzigingen voorbehouden.

© 2019

 
Eat good

Welkom

Beste bezoeker,

Inmiddels zijn wij een aantal maanden actief binnen AHTC. Vanaf heden bieden wij ook de mogelijkheid om via deze website banqueting te bestellen. Interesse? Stuur dan snel een e-mail naar nl1518@compass-group.nl .

Met vriendelijke groet,

Eurest Catering Team

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
AHTCE-mail: NL1518@compass-group.nl