Bekijk in mobiele weergave of op een groter scherm.

 

Home

Geachte relatie,

Welkom op de nieuwe bestelsite van Eurest Catering. Vanwege het vernieuwde contract hebben wij vanaf heden een nieuwe bestelsite. Deze bestelsite is bedoeld voor alle medewerkers van de Hanzehogeschool. U kunt hier uw bestellingen plaatsen voor vergaderingen, lunches, diners en alle andere evenementen. Onze nieuwe bestelsite kunt u hier vinden: www.bestellenbijeurest.nl/hanze

De inhoud van de bestelsite is samen met onze banquetingmap dit jaar weer aangepast. U vindt hier de banquetingmap 2019-2020.Voor onze bezorgservice kunt u te allen tijden via de bestelsite bestellen.

Buffetten en arrangementen kunt u eveneens via de bestelsite bestellen. Echter kunnen wij voor u ook een arrangement op maat maken, hiervoor maken wij graag een passende offerte. Via een offerte kunnen wij aan al uw specifieke wensen  voldoen. Wilt u hierover meer informatie neem dan gerust contact op met eurest-catering@org.hanze.nl

Tevens kunt u contact opnemen met onze Banqueting manager Andrea Smit voor uw specifieke vragen en wensen.

Andréa Smit

Banqueting manager

banqueting@org.hanze.nl

06-53890601

Hoe te bestellen?

Klik op een product onder bestel direct waardoor je direct kunt inloggen met je gebruikersnaam. Als dit de eerste keer is dat u inlogt op de nieuwe bestelsite kunt u het beste een nieuw wachtwoord aanvragen, dan werkt de bestelsite het beste. Eenmaal ingelogd vindt u aan de linker kant onze vernieuwde producten en in het midden kunt u de aantallen selecteren. Aan de rechterkant kunt u eventueel maatwerk aanvragen.

Meerdere leveringen op één dag?

Klik een product aan, hierna verschijnt aan de rechter kant het kopje dagprogramma. Klik hierop en vervolg uw bestelling zoals gewend. 

Namens alle medewerkers van Eurest, Campus Hanzehogeschool, 


Met vriendelijke groet,

 

 

Heeft u onze nieuwe lunchvouchers (maaltijdbonnen) al gezien?

Ze zijn verkrijgbaar in € 2,50 en € 5,00.

Natuurlijk is een combinatie hiervan ook mogelijk!

 
Eat good

Welkom

  

Let op!!
U kunt via deze bestelsite alleen bestellingen plaatsen voor Eurest. Voor alle catering die u bij onze lokale partners wilt bestellen gelieve rechtstreeks contact op te nemen met de desbetreffende cateraar.

U vind onze partners in de banquetingmap.

 

 

Team Eurest Catering

 

BereikbaarheidEurest Catering Hanzehogeschool
Zernikeplein 7
9747 AS
Groningen
E-mail: eurest-catering@org.hanze.nl