Bekijk in mobiele weergave of op een groter scherm.

 

VOORWOORD

Deze banquetingsite is opgesplitst in zeven services: vergaderen, dranken, ontbijt, tussendoortjes, lunchen, borrel en diner..

Mensen verbinden door eten

Dat is onze missie! Met lekker en gezonde eten en drinken zorgen wij voor een ultieme ervaring bij jou op kantoor, iedere dag weer

Gezondheid en duurzaamheid

Gezond voor ons zelf gaat, wat ons betreft, hand in hand met gezond voor de wereld. Maar liefst 30% van al het verse voedsel op de wereld wordt verspild. In banqueting is dit niet anders.

Eeen banquetingmap met een vast assortiment en de consumptie van ( veel ) vlees heeft een enorme impact op onze footprint. Daarom kiezen wij er voor om ons assortiment af te stemmen op het aanbod in onze restaurants en gaan we meer uit eten de seizoenen. Eten waar ons lijf behoefte aan heeft en wat op dat moment voorhanden is. Daarnaast vervangen we vlees en vis graag door vegetarische opties zoals groentespreads, hummus en gegrilde groente.

Minder voedsel verspilling

In onze strid tegen voedselverspilling bieden wij een No Waste assortiment aan. Ons team stelt een verassende lunch of een lekkere borrelplank samen met producten die een tweede kans verdienen. Eten en drinken bieden we in gescheiden arrangementen aan, om ervoor te zorgen dat je niet vastzit aan combinaties die uiteindelijk misschien worden weggegooid. Krijg je niet alles op? Maak dan gebruik van onze foody bag.

Het assortiment

In deze map vind je een graap uit de meest voorkomende banqueting mogelijkheden. Voor speciale wensen kun je uiteraard ook bij ons terecht. Wij adviseren je graag over de samenstellingvan de menu's en gerechten, en zijn ook specialist als het gaat over het organiseren van recepteis, diners en andere ( groet ) events.

 

 

 

 
Eat good

Welkom NO MORE FOODWASTE 2020

Beste bezoeker,

Sinds kort hebben wij een nieuwe banquetingmap connecting people THROUGH FOOD

# healthy#local#seasonal#sharedfood . Wij bieden de mogelijkheid om via deze website banqueting te bestellen. Interesse? Stuur dan snel een e-mail naar AHTCAmsterdam@compass-group.nl .

Met vriendelijke groet,

Eurest Catering Team

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:00 uur
Trinity Campus
E-mail: AHTCAmsterdam@compass-group.nl