Bekijk in mobiele weergave of op een groter scherm.

 

Bestellen

BESTELLEN

 

Als Eurest zijn wij een commitment aangegaan om voedselverspilling te voorkomen. Om hierin te slagen hebben we je hulp hard nodig. We willen je vragen om heel bewust om te gaan met de aantallen die je bestelt.

Voor maatwerk of andere vragen kun je contact opnemen met Eurest op 06-12156059 of 06-51805953 operationeel manager.

Voor bestellen en annuleren hanteren wij onderstaande termijnen.

  Bestellen Annuleren
Vergaderen Tot een werkdag ( voor 12:00 uur ) Gratis annuleren tot 12:00 uur een werkdag vooraangaand aan de service, daarna brengen we het gehele bedrag in rekening.

Ontbijt,Lunch,

Borrel, Diner

Ontbijt tot 2 werkdagen. Overige tot 3 werkdagen ( voor 12 uur )

Gratis annuleren tot 12:00 uur werkdagen vooraangaand aan de service. Annuleren daarna voor 12:00 uur de dag vooraangaand aan de service en krijg 50% restitutie.

Daarna berengen wij het gehele bedrag in rekening.

Maatwerk, Events In overleg Na bevestiging aanvraag restitutie afhankelijk van gemaakte kosten
     

Last minute

Als cateraar weten wij als geen ander dat sommige services adhoc zijn. In het geval van bestellingen buiten bovenstaande gesteld termijn vallen wij zo veel mogelijk terug op ons No Waste assortiment. Als deze optie niet volstaat vallen wij terug op ons maatwerk assortiment en brengen wij mogelijke additionele kosten in rekening.

Tijdens de reguliere servicetijden wordt geen uurtarief in rekening gebracht. Wij zijn bij het samenstellen van deze banquetingmap uitgegaan van een hoge mate van zelfbediening. Mocht een en ander serviceniveau gewenst zijn , dan kun je contact opnemen met uw cateringmanager. We maken dan een voorstel op maat.

Bij afwijkende servicetijden en / of extra service ( bijvoorbeeld het uitserveren van een vergaderservice of borrel ) worden additionele personeelskosten berekend.

Prijzen

Alle prijzen zijn in euro, exclusief BTW en per persoon of per stuk, tenzij anders aangegeven.

 

 

 

 

 

 
Eat good

Welkom NO MORE FOODWASTE 2020

Beste bezoeker,

Sinds kort hebben wij een nieuwe banquetingmap connecting people THROUGH FOOD

# healthy#local#seasonal#sharedfood . Wij bieden de mogelijkheid om via deze website banqueting te bestellen. Interesse? Stuur dan snel een e-mail naar AHTCAmsterdam@compass-group.nl .

Met vriendelijke groet,

Eurest Catering Team

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:00 uur
Trinity Campus
E-mail: AHTCAmsterdam@compass-group.nl